Потреби ППО і протидія ворогу: Зеленський і прем’єр Греції провели в Одесі зустріч із військовими

Потреби ППО і протидія ворогу: Зеленський і прем’єр Греції провели в Одесі зустріч із військовими

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський і прем’єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс заслухали в Одесі інформацію військового командування щодо безпекової ситуації та обговорили посилення ППО, зокрема на Одещині.

Про це повідомила пресслужба Офісу Президента, передає Укрінформ.

Зазначається, що у спецбрифінгу взяли участь командувач Військово-морських сил ЗСУ Олексій Неїжпапа, командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук, командувач ОСУВ «Одеса» Михайло Драпатий, командувач угруповання морської піхоти Андрій Гнатов.

«Володимира Зеленського та Кіріакоса Міцотакіса поінформували про поточну безпекову ситуацію на Одещині та на південній ділянці фронту, про заходи з протидії російському флоту. Окремо військове командування розповіло про забезпечення роботи «зернового коридору» та підтримку Україною світової продовольчої безпеки попри всі спроби Росії заблокувати судноплавство в Чорному морі», - поінформували у пресслужбі.

Президент України та прем’єр Греції заслухали інформацію про наслідки повітряних ударів РФ по населених пунктах та об'єктах критичної інфраструктури України.

За даними ОП, українська сторона передала інформацію про потреби щодо підсилення ППО для захисту неба, зокрема на Одещині.

Читайте також: Зеленський: Зброя та ППО потрібні тут і зараз, щоб рятувати життя людей

Як повідомлялося, в Одесі Зеленський і Міцотакіс відвідали Спасо-Преображенський кафедральний собор, який зазнав руйнувань унаслідок ракетного удару РФ.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-