Зеленський розповів про переговори з принцом Саудівської Аравії

Зеленський розповів про переговори з принцом Саудівської Аравії

Укрінформ
Необхідно забезпечити якнайширшу участь народів світу у розв’язанні глобальних питань: відновлення повної сили міжнародного права й недопущення агресій.

Як передає Укрінформ, про це під час традиційного відеозвернення заявив Президент України Володимир Зеленський.

«Саме про справедливий мир, про перший саміт лідерів щодо Формули миру, про наявні зараз можливості у світі зменшити хаос і деструктив говорили в Саудівській Аравії зі спадкоємним принцом. Дуже глибока, позитивна розмова. Я вдячний за увагу до України, за поради. Ми маємо забезпечити якнайширшу участь народів світу у розв’язанні глобальних питань – саме таким є питання відновлення повної сили міжнародного права й недопущення агресій», - наголосив Зеленський.

За його словами, говорили також і про спільні економічні та технологічні проєкти із Саудівською Аравією.

Читайте також: Цей рік має стати часом реальних перемовин щодо вступу України в ЄС - Зеленський

«Цінуємо таку співпрацю. І важливо, щоб наші команди достатньо оперативно реалізували домовленості щодо проєктів. Те, що нас посилить – обидві наші держави», - зазначив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, 27 лютого Президент Володимир Зеленський обговорив із спадкоємним принцом, прем’єр-міністром Саудівської Аравії Мухаммадом бін Салманом аль Саудом реалізацію Формули миру та перспективи співпраці в економічній і технологічній сферах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-