Зеленська в Лондоні зустрілася з главою МЗС Британії

Зеленська в Лондоні зустрілася з главою МЗС Британії

Фото, відео
Укрінформ
У ході візиту до Лондона Олена Зеленська провела зустрічі з главою МЗС Великої Британії та міністеркою з питань охорони здоров’я та соціального захисту.

Про це перша леді повідомила у Фейсбуку, передає Укрінформ.

«Розпочала візит до Великої Британії з двох важливих зустрічей. Мала нагоду подякувати за всю допомогу й обговорити подальшу співпрацю з міністром закордонних справ лордом Камероном і міністеркою з питань охорони здоров’я та соціального захисту Вікторією Аткінс», - написала вона.

Зеленська наголосила, що Велика Британія є одним із найвідданіших союзників України – і у військовій допомозі, і в порятунку цивільних.

Окрім того, з командою Фундації Олени Зеленської дружина Президента відвідала головний офіс Amazon Web Services (AWS) EMEA в Лондоні.

«Ця компанія серед тих, хто, без перебільшення, рятує сьогодні освіту українських дітей, забезпечуючи потребу в гаджетах для навчання. Під час зустрічі отримали підтвердження від партнерів про передання 700 девайсів для українських учнів», - зазначила Зеленська.

За її словами, це відчутна підтримка, адже щодня понад 300 тисяч учнів пропускають заняття, бо не мають технічної можливості для онлайн-освіти.

Надані Amazon Web Services гаджети будуть розподілені в межах Коаліції девайсів, започаткованої запустили в партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Міністерством цифрової трансформації, щоб задовольнити критичну потребу в ноутбуках і планшетах дітей та вчителів із прифронтових областей. 

Читайте також: Зеленська подякувала Штайнмаєру за підтримку України

«Моя Фундація вже не вперше співпрацює з групою компаній Amazon. Зокрема, завдяки їй майже 5 тисяч українських дітей із вразливих категорій з Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Луганської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Харківської та Херсонської областей матимуть доступ до онлайн-освіти. А отже, нові гаджети дістануться дітям із регіонів, у яких є найбільша потреба в дистанційній освіті», - підсумувала Олена Зеленська.

Як повідомлялося, дружина Президента та Фундація Олени Зеленської презентували дослідження «Індекс майбутнього», реалізоване спільно з Київською школою економіки за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-