У USAID відзначили зусилля з розвитку демократії та верховенства права в Україні

У USAID відзначили зусилля з розвитку демократії та верховенства права в Україні

Укрінформ
Адміністраторка Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Саманта Павер відзначила зусилля з розвитку демократії та верховенства права в Україні з початку повномасштабного вторгнення Росії.

Про це Павер заявила у зверненні до форуму "Україна. Рік 2024", повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Не треба дякувати американську народу за ту підтримку, яку ми можемо надавати. Давайте я краще подякую вам не лише за те, що ви зробили від початку повномасштабної агресії два роки тому, але й за ваші зусилля з розвитку демократії, верховенства права. Дійсно мене надихає те, що Україна й українці змогли зробити разом”, – сказала вона.

Адміністраторка USAID також відзначила, що Україні вдалося збільшити експорт сільськогосподарської продукції до довоєнного рівня та досягти зростання економіки вибуховими темпами.

“Ваш парламент ефективно приймає законодавство. Антикорупційні заходи дозволили піднятися на 12 пунктів в індексі Transparency International. Це ваші здобутки. Ми лише підтримуємо вас. Ми вторинні персонажі, але для нас великий привілей лишатися вашими партнерами”, – наголосила Павер.
 

Читайте також: Україна підписала меморандум із NASDAQ для посилення економіки та ринку капіталу

Як повідомляв Укрінформ, 25 лютого проходить форум "Україна. Рік 2024". Основні його теми — досягнення українських цілей у війні, розвиток Сил оборони й безпеки, робота оборонно-промислового комплексу, забезпечення економічного зростання та інтеграції України до світових ринків, реалізація Української формули миру, гарантії безпеки для України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-