Зеленський: Маємо принципово посилювати санкції і ліквідувати всі російські хитрощі

Зеленський: Маємо принципово посилювати санкції і ліквідувати всі російські хитрощі

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголосив на необхідності посилювати санкції проти Росії та підкреслив, що кожен, хто допомагає РФ обходити санкції, повинен за це відповідати.

Про це він сказав на спільній пресконференції з прем’єр-міністром Данії Метте Фредеріксен у Львові, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Маємо надалі принципово посилювати санкції проти Росії та ліквідувати всі російські хитрощі щодо санкцій. Кожна схема обходу санкцій - це буквально інвестиція в терор. Тому кожен, хто допомагає Росії обходити санкції, повинен за це відповідати”, - наголосив Зеленський.

Читайте також: Байден оголосив понад 500 нових санкцій проти Росії

За його словами, інше принципове завдання цього року - “конфіскація російських активів , які вже знайдені та заморожені, зокрема, у європейських юрисдикціях”. “Путін значно більше цінує гроші, ніж людське життя, і тому саме через втрату грошей та активів він відчує справжню ціну своєї агресії”, - переконаний Президент.

Читайте також: Євросоюз ухвалив 13-й пакет санкцій проти Росії

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський зустрівся із прем‘єр-міністром Данії Метте Фредеріксен у Львові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-