Білий дім закликав Палату представників не гаяти часу з ухваленням допомоги Україні

Білий дім закликав Палату представників не гаяти часу з ухваленням допомоги Україні

Укрінформ
Адміністрація Білого дому привітала рішення Сенату США щодо ухвалення законопроєкту з допомогою Україні, Ізраїлю та іншим країнам і закликала Палату представників не гаяти часу, оскільки ціна зволікання зростає щодня.

З такою заявою виступила у Вашингтоні речниця Білого дому Карін Жан-П’єр, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми аплодуємо двопартійній коаліції сенаторів, яка зібралися сьогодні зранку, щоб ухвалити угоду про додаткове фінансування на захист інтересів національної безпеки Америки. Цей законопроєкт дозволить українському народові оборонятися від атак Росії»,- наголосила представниця Білого дому.

Вона також підкреслила, що законопроєкт «забезпечить Ізраїль усім необхідним для захисту його народу від терористів ХАМАС». Крім того, ініціатива дозволить надати гуманітарну допомогу вразливим людям в усьому світі, зокрема цивільним палестинським жителям у Газі, які не мають нічого спільного з ХАМАС.

У цьому зв’язку Жан-П’єр зауважила, що президент США закликає Палату представників негайно ухвалити та передати йому на підпис цей документ.

Читайте також: Кулеба - про схвалення Сенатом США допомоги Україні: Очікуємо подальших кроків

«Ціна бездіяльності зростає з кожним днем. Лідерство Америки має значення, і світ спостерігає за тим, що роблять республіканці Палати представників»,- заявила представниця Білого дому.

Як повідомляв Укрінформ, Сенат США у фінальному голосуванні в середу підтримав законопроєкт, який передбачає допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню у $95 мільярдів, $60 млрд з яких - для Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-