Глави МЗС України та Кенії обговорили Формулу миру та подальшу співпрацю

Глави МЗС України та Кенії обговорили Формулу миру та подальшу співпрацю

Укрінформ
Україна високо цінує участь представника Кенії у зустрічі щодо імплементації Формули миру в Давосі і розраховує на подальшу залученість до цього процесу.

Про це написав у соцмережі Х міністр закордонних справ Дмитро Кулеба за підсумками телефонної розмови з кенійським колегою Мусалією Мудаваді, передає Укрінформ.

«Я говорив з (міністром закордонних справ та справ діаспори Республіки Кенія) Мусалією Мудаваді про розвиток українсько-кенійських зв’язків. Ми високо цінуємо підтримку Кенією України та участь у засіданнях щодо Формули миру. Розраховую на подальшу залученість», - написав Кулеба.

Він додав, що сторони обговорили подальшу співпрацю, в тому числі в рамках міжнародних організацій.

Читайте також: Єрмак пояснив, чому Китай і країни Глобального Півдня поки не приєдналися до Формули миру

Як повідомляв Укрінформ, 14 січня у Давосі учасники зустрічі радників з питань національної безпеки та зовнішньополітичних радників країн щодо імплементації Формули миру розглянули другу п’ятірку пунктів Української формули миру та напрацювання з їх реалізації.

Президенти України і Швейцарії Володимир Зеленський та Віола Амгерд домовилися про початок підготовки до проведення у Швейцарії Глобального саміту миру на рівні лідерів держав.

Фото: МЗС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-