Єрмак у Давосі зустрівся із Салліваном - обговорили оборонні потреби України й Формулу миру

Єрмак у Давосі зустрівся із Салліваном - обговорили оборонні потреби України й Формулу миру

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак у Давосі обговорив із радником президента США з нацбезпеки Джейком Салліваном оборонні потреби України та роботу щодо української Формули миру.

Про це він повідомив у своєму Телеграмі, передає Укрінформ. 

«У Давосі зустрілися з радником президента США з нацбезпеки Джейком Салліваном. Це великий друг України, який за цей час також став моїм добрим другом. За ці роки роботи ми виробили дуже системний та ефективний механізм взаємодії», - зазначив Єрмак.

Фото: Телеграм Андрія Єрмака
Фото: Телеграм Андрія Єрмака

Він додав, що «від самого початку широкомасштабного вторгнення ми з Джейком на зв‘язку 24/7. Він завжди включений в процес».

«А скільки знищеної російської бронетехніки стоїть в полях завдяки зброї, про яку вдалося швидко домовитися… І буде ще. Обговорили ситуацію на фронті, оборонні потреби України, роботу по українській Формулі миру», - поінформував керівник ОП.

Також він подякував Саллівану «за його професійність, наше щире відкрите спілкування і його роботу для допомоги нашій державі».

Читайте також: Єрмак назвав пункти української Формули миру, які розглянуть учасники зустрічі в Давосі

Як повідомляв Укрінформ, у швейцарському місті Давос проходить четверта зустріч радників із питань національної безпеки та політичних радників за участю керівника Офісу Президента Андрія Єрмака.

16 січня зі спеціальним зверненням на ВЕФ у Давосі виступить Президент Володимир Зеленський, який вже прибув до Швейцарії.

Перше фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-