Організація саміту Україна - Латинська Америка: Єрмак поговорив із представником президента Аргентини

Організація саміту Україна - Латинська Америка: Єрмак поговорив із представником президента Аргентини

Укрінформ
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з генеральною секретаркою Офісу президента Аргентини Каріною Мілей, обговорили можливість організації саміту Україна – Латинська Америка та реалізацію Формули миру.

Про це повідомляється на сайті Президента, передає Укрінформ.

«Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з генеральною секретаркою Офісу Президента Аргентини Каріною Мілей. Співрозмовники обговорили можливість організації саміту Україна - Латинська Америка, яку підтримали президенти Аргентини та України під час їхньої зустрічі в Буенос-Айресі», - йдеться у повідомленні.

Єрмак і Мілей відзначили важливість обміну візитами урядових делегацій найближчим часом з метою продовження діалогу, який був започаткований під час візиту Зеленського до Аргентини та в ході його перемовин із новообраним президентом Хав'єром Мілеєм.

Керівники офісів президентів двох країн також обговорили реалізацію Української формули миру. Єрмак запросив аргентинських представників на зустріч радників із національної безпеки та політичних радників лідерів країн, яка відбудеться незабаром у Давосі.

Читайте також: Аргентина може об’єднати Латинську Америку навколо України - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, на початку грудня Зеленський взяв участь в інавгурації Мілея.

Новообраний президент Аргентини запропонував Главі держави провести в Аргентині саміт з країнами Латинської Америки щодо досягнення миру в Україні.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-