Делегація України зустрілася зі спікером Палати представників - говорили про фронт і підтримку США

Делегація України зустрілася зі спікером Палати представників - говорили про фронт і підтримку США

Укрінформ
Українська делегація у Вашингтоні у складі Голови Верховної Ради Руслана Стефанчука, керівника Офісу Президента Андрія Єрмака, міністра оборони Рустема Умєрова обговорила зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном ситуацію на фронті та нагальні потреби України.

Про це очільник МОУ повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Провели з колегами зустріч зі спікером палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Обговорили ситуацію на фронті та нагальні потреби України. Вдячний Конгресу за двопартійну підтримку України. Очікуємо, що допомога та підтримка залишиться непохитною", - написав Умєров.

Він наголосив, що перемога України - це питання українських та американських національних інтересів.

Читайте також: Поправку про продовження лендлізу для України розглянуть у Конгресі США цього тижня - Маркарова

Своєю чергою керівник ОП Андрій Єрмак під час зустрічі наголосив, що Україна цінує підтримку Конгресу США.

"Запевнив, що Україна продовжить іти шляхом реформ. Подякував за підтримку Конгресу – вона життєво необхідна для України, і ми високо цінуємо її. Висловив надію, що вкрай важливі для захисту нашої держави ініціативи буде ухвалено. Ми продовжуємо боротьбу за свободу та цінності, що нас об'єднують", - заявив Єрмак.

Читайте також: Умєров закликав конгресменів США продовжити підтримку України

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук зустрівся зі спікером Палати представників Конгресу США Майклом Джонсоном та наголосив на важливості подальшої фінансової та військової допомоги Україні.

Посол України у США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону "Єдині новини" поінформувала, що зустріч делегації зі спікером Палати представників США Майком Джонсом була «дуже теплою та продуктивною».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-