Єрмак і ексглава НАТО обговорили спільну роботу з просування України на шляху до Альянсу

Єрмак і ексглава НАТО обговорили спільну роботу з просування України на шляху до Альянсу

Укрінформ
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак і 12-й генеральний секретар НАТО, засновник компанії Rasmussen Global Андерс Фог Расмуссен у телефонній розмові обговорили спільну роботу з просування України на шляху до Північноатлантичного Альянсу.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба ОП.

«Андрій Єрмак та Андерс Фог Расмуссен погодилися з тим, що стійка міжнародна підтримка України має критичне значення для досягнення перемоги нашої держави над агресором», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що співрозмовники обговорили спільну роботу з просування України на шляху до НАТО та внесок нашої держави в євроатлантичну безпеку.

Расмуссен відзначив важливість якнайшвидшого вступу України до НАТО. Він наголосив, що членство в Альянсі має поширюватися на всі території України з повною повагою до її державного суверенітету й територіальної цілісності.

Читайте також: Politico включило Єрмака до рейтингу найвпливовіших людей Європи

Крім того, Расмуссен зазначив, що наведена ним у статті The Guardian аналогія з ФРН не має сприйматися як підрив базового принципу поваги до територіальної цілісності України.

Як повідомляв Укрінформ, колишній генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен виступив із пропозицією щодо приєднання України до Північноатлантичного Альянсу без тимчасово окупованих Росією територій.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-