Уряд призначив заступників міністру оборони і керівнику митниці

Уряд призначив заступників міністру оборони і керівнику митниці

Оновлено
Укрінформ
Кабінет міністрів призначив першого заступника голови Держмитслужби та заступника міністра оборони.

Про це у Телеграмі повідомив постійний представник КМУ у Верховній Раді Тарас Мельничук за підсумками засідання уряду, передає Укрінформ.

"Призначено Семиргу Олександра Ігорьовича першим заступником голови Державної митної служби України; Половенка Віталія Миколайовича заступником міністра оборони України", - йдеться у дописі.

Читайте також: Уряд призначив тимчасового керівника Мінмолодьспорту

За словами Мельничука, також на засіданні уряду погоджено призначення Антона Чубенка заступником голови Полтавської обласної державної адміністрації, Володимира Когута - заступником голови Полтавської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, Івана Ващенка - заступником голови Чернігівської ОДА.

Крім того, Богдана Корольчука призначили першим заступником начальника Полтавської обласної військової адміністрації, повідомили в ОВА.

Як повідомила пресслужба МОУ в Телеграмі, новопризначений заступник міністра оборони Віталій Половенко відповідатиме за тилове забезпечення армії.

«У команді Міноборони полковник Половенко буде сфокусований на питаннях тилового забезпечення», - заявили у Міноборони.

За інформацією пресслужби, пріоритетні напрямки роботи нового заступника — розробка та запровадження нових стандартів у системі продовольчого забезпечення, удосконалення системи речового забезпечення, вчасне та повне тилове забезпечення воїна на фронті.

З 2019 року Віталій Половенко був начальником відділу тилового забезпечення логістики Національного університету оборони. Він є учасником бойових дій, кандидатом військових наук.

"Його досвід допоможе привести систему тилового забезпечення у відповідність до реальних вимог сучасної війни", - переконані у МОУ.

Як повідомляв Укрінформ, 1 грудня Кабінет міністрів призначив головою Держспецзв'язку Юрія Мироненка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-