США і союзники підтримуватимуть Україну, доки Росія не припинить агресію

США і союзники підтримуватимуть Україну, доки Росія не припинить агресію

Заява
Укрінформ
Партнери і союзники США з лютого 2022 року виділили приблизно 35 млрд доларів на безпекову допомогу Україні і продовжуватимуть підтримку, доки Росія не припинить свою агресивну війну.

Таку відеозаяву представництва США при НАТО поширило посольство США в Україні у соцмережі Х, передає Укрінформ.

«Жоден українець не повинен терпіти щоденні обстріли. Поки Росія не припинить свою агресивну війну, ми продовжуватимемо підтримувати українську самооборону. Албанія, Румунія, Македонія, Фінляндія, Швеція, Данія, Литва, Латвія, Естонія докладають усіх зусиль для забезпечення безпеки. Кожен член Альянсу важливий, коли ми стоїмо пліч-о-пліч з Україною», - зазначається у дописі.

У відеоролику також наводяться дані про допомогу кожної з названих країн, яку вона надала Україні останнім часом.

Читайте також: Зеленський: Готуємо хороші далекобійні речі, щоб окупанти відчували українську силу

«З лютого 2022 року наші партнери і союзники виділили приблизно 35 млрд доларів на безпекову допомогу Україні. Ми продовжуємо разом стояти пліч-о-пліч з Україною», - запевнили у представництві США при НАТО.

Як повідомлялося, 29 листопада Дмитро Кулеба візьме участь у першому засіданні Ради Україна-НАТО на рівні міністрів закордонних справ, яке відбудеться у штаб-квартирі НАТО в межах зустрічі керівників зовнішньополітичних відомств держав-членів Альянсу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-