Суд узяв під варту народного депутата, затриманого за спробу підкупу Найєма

Суд узяв під варту народного депутата, затриманого за спробу підкупу Найєма

Укрінформ
Вищий антикорупційний суд застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до народного депутата, підозрюваного у хабарництві з альтерантивою внесення застави у розмірі 15 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це інформує ВАКС у Фейсбуці.

«Сьогодні, 22 листопада, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду застосував запобіжний захід до народного депутата України у вигляді тримання під вартою із альтернативою внесення застави у розмірі 15 млн грн. Підозрюваного взято під варту в залі суду. Строк дії запобіжного заходу - до 20 січня 2024 року», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що в разі внесення застави на підозрюваного покладаються процесуальні обов’язки прибувати за кожною вимогою та викликом до слідчого судді, прокурора, суду; не залишати межі Києва без дозволу слідчого судді, прокурора, суду; повідомляти слідчого суддю, прокурора, суд про зміну місця проживання; утримуватись від спілкування із визначеними в ухвалі особами; здати на зберігання до Державної міграційної служби України усі свої паспорти для виїзду за кордон та носити електронний засіб контролю.

Читайте також: ВАКС арештував ще одного посадовця Волинської митниці

У НАБУ уточнили, що нардепа викрили на наданні керівництву Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України неправомірної вигоди у вигляді криптовалюти.

Як повідомлялося, у вівторок, 21 листопада, НАБУ і САП повідомили про підозру народному депутату Андрію Одарченку у спробі підкупу біткоїнами голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-