Стефанішина обговорила з Кемероном поступ України до членства НАТО

Стефанішина обговорила з Кемероном поступ України до членства НАТО

Фото
Укрінформ
Віцепрем'єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина обговорила з новопризначеним міністром закордонних справ Великої Британії Девідом Кемероном поступ України до членства в НАТО.

Про це повідомив Офіс Стефанішиної у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Зазначається, що під час зустрічі йшлося зокрема про системні трансформації, які продовжуються у країні попри повномасштабну російську агресією. Віцепрем'єрка акцентувала на відданості українського народу курсу на європейську та євроатлантичну інтеграцію, що передбачає масштабні реформи та посилення держави.

Співрозмовники обговорили виклики для збереження України високо на глобальному порядку денному; погодилися щодо необхідності мобілізації зусиль міжнародної спільноти навколо стратегічного бачення майбутнього України як невід'ємної частини трансатлантичного простору.

Читайте також: Шмигаль обговорив із Кемероном підтримку українського експорту та конфіскацію активів РФ

У цьому контексті, Стефанішина та Кемерон обговорили поступ України до членства в НАТО та розширення співпраці між Альянсом та Україною після Саміту у Вільнюсі. Віцепрем'єрка подякувала Сполученому Королівству за підтримку євроатлантичного курсу України, що посилить Альянс та забезпечить стійкий мир у Європі.

Читайте також: Кулеба і Кемерон в Одесі відвідали порт і обговорили експорт зерна

Як повідомлялося, Девід Кемерон свій перший візит як державний секретар у закордонних справах Великої Британії здійснює в Україну

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-