Єрмак і Салліван обговорили ситуацію на фронті та своєчасне постачання озброєння Україні

Єрмак і Салліван обговорили ситуацію на фронті та своєчасне постачання озброєння Україні

Укрінформ
Керівник ОП Андрій Єрмак і радник президента США з питань нацбезпеки Джейк Салліван обговорили необхідність своєчасного постачання озброєння і боєприпасів для успішного захисту України від загарбників РФ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Офіс Президента.

Телефонна розмова Єрмака і Саллівана відбулась у межах постійного діалогу із союзниками.

Керівник ОП поінформував співрозмовника про актуальну ситуацію на найгарячіших ділянках фронту, зокрема про оборонні операції та наступальні дії українських військ. Він наголосив на необхідності своєчасного постачання озброєння та боєприпасів для успішного захисту українських земель від російських загарбників.

Сторони також обговорили ситуацію на Близькому Сході і важливість уникнення ескалації та жертв серед мирних людей.

Читайте також: Формула миру: Єрмак і Салліван обговорили результати зустрічі радників із нацбезпеки на Мальті

Крім того, був продовжений діалог щодо реалізації Формули миру. Особливу увагу Єрмак і Салліван приділили результатам третьої зустрічі радників із питань національної безпеки та радників із зовнішньої політики щодо імплементації пунктів формули, яка відбулася на Мальті.

Керівник ОП переказав подяку президенту США Джозефу Байдену, усій його команді, обом палатам Конгресу США та американському народові за рішучу підтримку України та українців у боротьбі за свободу, незалежність і демократичні цінності у Європі.

Як повідомляв Укрінформ, Єрмак обговорив із радником прем’єр-міністра Великої Британії з питань нацбезпеки Тімоті Барроу результати зустрічі на Мальті щодо української Формули миру.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-