Скарги на «втому від війни» вдарять по західних державах так само, як і по Україні - Єрмак

Скарги на «втому від війни» вдарять по західних державах так само, як і по Україні - Єрмак

Укрінформ
Скарги на «втому від війни» вдарять по західних державах так само, як і по самій Україні.

Як передає Укрінформ, таку думку в інтерв’ю Politico висловив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.

«Навіть якщо є люди, які відчувають цю втому (від російсько-української війни – ред.), я впевнений, що вони не хочуть завтра прокидатися у світі, де буде менше свободи та безпеки, і наслідки цього триватимуть десятиліттями. Подумайте на секунду, якби Британія в 1939 році відчула втому від Польщі, або якби США … відчули втому від Британії, чи існувала б така річ, як Польща сьогодні, Британія чи Європа, якою ми бачимо її нині? Ми не могли дозволити собі втому ні тоді, ні зараз. Але це точно повториться, якщо ці люди з «втомою» перестануть підтримувати Україну», – сказав він.

Єрмак наголосив на тому, що Україна «ніколи не буде жити в режимі замороженого конфлікту», і попередив, що скарги на «втому від війни» вдарять по західних державах так само, як і по самій Україні.

«Ми чуємо від іноземних лідерів і союзників, що підтримка (України – ред.) залишиться такою, якою була (до атаки ХАМАСу на Ізраїль 7 жовтня – ред.)», – додав він.

Єрмак також зазначив, що на війні завжди є нестача чогось через великі потреби.

Читайте також: Україна залишається у фокусі світової уваги - Єрмак

«Під час війни є велика нестача, і я думаю, що сьогодні неможливо охопити 100 відсотків своїх військ або отримати все, що вам потрібно, тому що війна є війною. Вам завжди чогось не вистачає. Ось чому ми хочемо збільшити внутрішнє виробництво боєприпасів за підтримки наших союзників», – сказав керівник ОП.

Як повідомляв Укрінформ, експрезидент Польщі Александер Кваснєвський заявив, що втома від війни на Заході є «небезпечним явищем», але не проявом українофобії, а психологічною реакцією людини на потік негативної інформації. Протидіяти їй треба інформаційною і культурною активністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-