Депутат Тищенко прокоментував скоєний на нього напад

Депутат Тищенко прокоментував скоєний на нього напад

Укрінформ
Народний депутат Микола Тищенко прокоментував напад, скоєний на нього у Львівській області.

Як передає Укрінформ, про це депутат написав у Фейсбуці.

“Шановні журналісти, проблема не в тому, що якийсь тітушка вдарив Тищенка. Так, це замах та порушення закону “Про статус народного депутата”. І звісно, за законом винний понесе кримінальну відповідальність”, - зауважив він.

Тищенко закликав звернути увагу на більш важливу проблему.

“Зараз ми бачимо, що під шумок війни непорядний забудовник в особі Андрія Завадського хоче незаконно виселити літніх людей та вкрасти державну землю, щоб побудувати в елітному передмісті Львова житловий комплекс”, - зазначив він.

За словами депутата, вже відомо, що деякі з постраждалих бабусь і дідусів є родичами військових ЗСУ.

“Агов! КОМУ-НЕБУДЬ, ОКРІМ МЕНЕ, ДО ЦИХ ЛЮДЕЙ Є СПРАВА?! Вище я опублікував і відео, і письмові свідчення постраждалих, які є доказами знущань, залякувань та погроз життю цим людям з боку охорони “укри” та забудовника А. Завадського”, - наголосив Тищенко.

Читайте також: Тищенка виключили з фракції «Слуга народу»

За його інформацією, озброєні люди, які захопили державну землю за вказаною адресою, використовують підроблені номерні знаки на авто, фальсифікують документи в державному реєстрі, у них вилучили десятки камер. “А також з автівки начальника охорони загарбників поліцейськими були вилучені хімічні речовини. Все це зафіксовано у протоколах”, - додав депутат.

“Чого про цю кричущу проблему ніхто не запитав деталей та нічого не опублікував? Я вимагаю у суспільства та ЗМІ уваги до родин наших захисників та переселенців, яких зараз виселяють просто на вулицю”, - підкреслив Тищенко.

Як повідомляв Укрінформ, у Львівській області невідомі напали на народного депутата Миколу Тищенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-