Зеленський приїхав до Миколаєва

Зеленський приїхав до Миколаєва

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський провів у Миколаєві нараду з актуальних питань безпеки та життєдіяльності в області.

Про це повідомляється на сайті Глави держави, передає Укрінформ.

«Під головуванням Президента України Володимира Зеленського в Миколаєві відбулася нарада з актуальних питань безпеки та життєдіяльності в області», - йдеться у повідомленні.

Начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім поінформував Главу держави та інших учасників зустрічі про поточну ситуацію в регіоні, а міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич – про стан забезпечення життєдіяльності міста.

Відео: ОП

Зокрема, Президента поінформували про ситуацію з відновленням водо- та газопостачання в деокупованих населених пунктах, щодо водопостачання Миколаєва, а також загалом про підготовку до опалювального сезону.

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Одеса» Андрій Гнатов доповів про безпекову обстановку в Чорному морі, зокрема про загрози судноплавству, створені РФ, прикриття портової інфраструктури та результати роботи «зернового коридору».

Читайте також: Зеленський у Херсоні зустрівся з військовим командуванням

Керівники правоохоронних органів регіону поінформували про оперативну та криміногенну ситуацію на території Миколаївської області й координацію роботи правоохоронців.

Як повідомляв Укрінформ, голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім днями заявив, що якість води у місті Миколаєві взимку погіршиться, але триває пошук шляхів вирішення цієї проблеми.

Раніше за рахунок Фонду ліквідації наслідків збройної агресії на реконструкцію мереж водопостачання у Миколаєві виділено 1 мільярд 210 млн, з них на 2023 рік – близько 670 млн грн.

12 квітня 2023 року виповнився рік, коли Миколаїв з майже півмільйонним населенням залишився без централізованого водопостачання. Це сталося через перебитий російськими загарбниками водогін Дніпро-Миколаїв, який знаходиться на території Херсонської області. Згодом обласний центр став єдиним містом не лише в Україні, а й у світі, де у систему почали подавати солону воду з Дніпро-Бузького лиману.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-