Конфлікт на Близькому сході не повинен вплинути на допомогу Україні - Рютте

Конфлікт на Близькому сході не повинен вплинути на допомогу Україні - Рютте

Відео
Укрінформ
Прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте заявив, що увага до подій на Близькому Сході не має позначиться на допомозі Україні, світ має продовжувати протистояти обом війнам.

Як повідомляє Укрінформ, відповідну відеозаяву він опублікував у соціальній мережі X (раніше Twitter). Відео було знято біля Спасо-Преображенського собору в Одесі, який дуже постраждав від російського обстрілу.

“Жахливі події на Близькому Сході, Ізраїль, який має справу з найбільшим вбивством євреїв з часів Другої війни, але цей конфлікт не повинен дати зникнути з поля зору жахливій агресивній війні Росії проти України. Вона має бути в полі зору. Світ має продовжувати протистояти обом війнам”, - сказав він.

Рютте також наголосив, що світ має продовжувати надавати повну допомогу, залишаючись доступним та залученим.

“Я також хотів показати це у своїх сьогоднішніх розмовах. І я, як і раніше, вражений величезною завзятістю, стійкістю, і це вселяє велику впевненість у тому, що зрештою, в наших інтересах, оскільки йдеться також про нашу безпеку та наші цінності, Україна зрештою переможе Росію”, - сказав Рютте.

Читайте також: Нідерланди допоможуть Україні в отриманні патрульних суден - Рютте

Як повідомляв Укрінформ, Нідерланди оголосили про передачу Україні нової партії військової допомоги, до якої увійшли безпілотники, обладнання для розмінування та боєприпаси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-