Законопроєкт про медичний канабіс рекомендували до другого читання

Законопроєкт про медичний канабіс рекомендували до другого читання

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування рекомендував до другого читання законопроєкт про медичний канабіс.

Як передає Укрінформ, про це повідомила у Фейсбуці народний депутат, член Комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Ольга Стефанишина.

“Щойно Комітет здоровʼя нації рекомендував законопроєкт про медичний канабіс до 2 читання! Майже тисяча поправок, десятки годин обговорень з правоохоронцями, аграріями, депутатами і громадськістю: ми зробили все, щоб пацієнти могли отримати ліки якомога скоріше, бізнес мав можливості для роботи в Україні, а весь процес був під чітким і прозорим контролем держави”, - зазначила Стефанишина.

Читайте також: Глава Нацполіції - за легалізацію медичного канабісу

Вона додала, що "так далеко медичний канабіс ще не заходив за всю історію України".

"Чекаємо на 2-е читання, віримо, що цього разу вийде”, - підкреслила нардеп.

Як повідомляв Укрінформ, 13 липня Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт №7457 "Про регулювання обігу рослин роду коноплі (Cannabis) в медичних, промислових цілях, науковій та науково-технічній діяльності для створення умов щодо розширення доступу пацієнтів до необхідного лікування онкологічних захворювань та посттравматичних стресових розладів, отриманих внаслідок війни".

Читайте також: Друге читання законопроєкту про медичний канабіс може бути у вересні - Радуцький

Законопроєкт викликав жваву дискусію у суспільстві, серед експертів та представників влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-