Звірства росіян на Харківщині доводять, що підтримка України має бути постійною - Дмитро Кулеба

Звірства росіян на Харківщині доводять, що підтримка України має бути постійною - Дмитро Кулеба

Укрінформ
Звірства росіян на Харківщині – удари по центру Харкова та кафе в селі Гроза – доводять, що глобальна підтримка України має бути постійною та збільшуватися.

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у соцмережі X, передає Укрінформ.

«Внаслідок удару російських терористів по Грозі вчора загинули щонайменше 52 людини, зокрема дитина. Удар по Харкову сьогодні вбив ще одну дитину. Ці звірства доводять, що глобальна підтримка України має бути постійною та збільшеною. Її послаблення призведе лише до збільшення кількості подібних воєнних злочинів», – зазначив очільник української дипломатії.

Читайте також: Ракетний удар по Харкову: Зеленський висловив співчуття та показав наслідки

Як повідомлялося, 6 жовтня близько 6:45 російські війська завдали ракетних ударів по житлових будинках у Київському та Основ’янському районах м. Харкова. З-під завалів дістали тіло 10-річної дитини. По меддопомогу звернулися близько 20 людей із порізами від скла та забоями. До медзакладів доставили 13 людей, серед них батьки загиблого хлопчика та його 11-місячний братик.

Унаслідок удару ракетою «Іскандер-М» по кафе в с. Гроза Куп’янського району на Харківщині загинули 52 людини, четверо вважаються безвісти зниклими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-