Президент вніс зміни у перелік посад заступників міністра оборони

Президент вніс зміни у перелік посад заступників міністра оборони

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський доповнив перелік посад заступників міністра оборони, які можуть заміщатися на період воєнного стану генерал-лейтенантом або віцеадміралом.

Відповідний указ №677/2023 опублікований на сайті глави держави, повідомляє Укрінформ.

Згідно з внесеними змінами, доповнено перелік посад, що заміщуються військовослужбовцями ЗСУ, інших військових формувань, правоохоронних органів спеціального призначення у державних органах, на підприємствах, в установах, організаціях, а також державних та комунальних навчальних закладах, та граничних військових звань за цими посадами заступників.

Документом додано одну посаду заступника міністра оборони, яка може бути заміщена на період дії правового режиму воєнного стану військовослужбовцем у званні генерал-лейтенанта, віцеадмірала.

Читайте також: Умєров про кадрові призначення у Міноборони: Якісні зміни відчують насамперед воїни

Як повідомлялося, Кабінет міністрів 27 вересня призначив Юрія Джигира, Наталію Калмикову та Катерину Черногоренко заступника міністра оборони.

Згідно з постановою уряду від 26 листопада 2014 р. № 671 "Про затвердження Положення про Міністерство оборони України", першого заступника та заступників міністра оборони призначає (з числа цивільних осіб) та звільняє Кабінет міністрів за поданням Прем’єр-міністра відповідно до пропозицій міністра оборони.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-