Президент зустрівся з міністром оборони Словаччини - говорили про потреби ЗСУ

Президент зустрівся з міністром оборони Словаччини - говорили про потреби ЗСУ

Фото, відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський та міністр оборони Словаччини Мартін Скленар під час зустрічі обговорили, зокрема, першочергові потреби ЗСУ та співпрацю у гуманітарному розмінуванні.

Про це глава держави повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Зустріч із міністром оборони Словаччини Мартіном Скленаром. Серед головних тем – ситуація на фронті, першочергові потреби сил оборони України, гуманітарне розмінування та співпраця наших країн у цій галузі”, - зазначив Зеленський.

Відео: ОП

Він подякував Словаччині за підтримку України, зокрема військову та гуманітарну.

«Ми вдячні вашій країні за те, що підтримуєте Україну в політичній площині та на полі бою. Це пріоритет для нас. Дякую кожній і кожному у Словаччині», – цитує главу держави його пресслужба.

Президент відзначив високий рівень оборонно-промислового комплексу Словаччини, що становить значний інтерес.

Читайте також: Промислова співпраця з Україною набагато міцніша за політику - міністр оборони Словаччини

Співрозмовники також обговорили потреби України в галузі гуманітарного розмінування та відзначили потенціал співпраці у виробництві відповідного обладнання з локалізацією в Україні.

Міністр оборони Словацької Республіки Мартін Скленар прибув до Києва для участі в першому Міжнародному форумі оборонних індустрій.

Як повідомляв Укрінформ, у Словаччині завершилася кампанія зі збору коштів на придбання машини для розмінування Božena-5.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-