Зеленський зустрівся з міністром оборони Британії Шаппсом

Зеленський зустрівся з міністром оборони Британії Шаппсом

Фото, відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із новопризначеним державним секретарем Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії з питань оборони Грантом Шаппсом.

Як передає Укрінформ, про це голова Української держави повідомив у Фейсбуці.

"Змістовна зустріч із держсекретарем Великої Британії з питань оборони Грантом Шаппсом. Дякую за потужну фінансову, оборонну, гуманітарну підтримку України!", - наголосив Президент.

Як додали в ОП, Зеленський високо оцінив рівень співпраці зі Сполученим Королівством в оборонній сфері, що дає змогу суттєво розширювати спроможності української армії на полі бою, зокрема завдяки далекобійній зброї.

Співрозмовники також обговорили питання посилення української ППО, що особливо важливо напередодні зимового періоду.

Окремо сторони відзначили ухвалення "Групою семи" на Вільнюському саміті НАТО Спільної декларації про підтримку України та початок переговорів із Великою Британією про укладення відповідної двосторонньої угоди щодо безпекових гарантій для України.

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони Великої Британії Шаппс обіцяє продовжувати підтримку України у війні проти російських загарбників.

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак призначив Шеппса на посаду міністра оборони після того, як його попередник Бен Воллес подав у відставку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-