Україна зберігає двопалатну підтримку США - Кулеба

Україна зберігає двопалатну підтримку США - Кулеба

Укрінформ
Візит Президента Володимира Зеленського у Сполучені Штати Америки був надзвичайно успішним, за результатом якого є домовленості щодо постачання і виробництва зброї.

Про це зазначив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в ефірі телемарафону «Єдині новини», повідомляє Укрінформ.

«Маємо нові домовленості Президента щодо постачання зброї до України, маємо домовленість про початок спільного виробництва зброї між американськими та українськими компаніями, маємо чітке підтвердження непорушності незмінності підтримки України», - сказав глава МЗС.

Читайте також: У Канаді існує політична воля підтримувати Україну - Кулеба

За його словами, на всіх зустрічах української делегації на чолі з Президентом лунало, що американці підтримуватимуть Україну «стільки, скільки потрібно».

Також він підкреслив, що «попри всі апокаліптичні коментарі деяких коментаторів», зберігається двопартійна підтримка Конгресу США України.

«Це був надзвичайно успішний візит і Президент повернувся до України з конкретними речами в руках, які зміцнюють нашу країну», - додав Кулеба.

Читайте також: Зеленський розповів про свіжі оборонні пакети від США та Канади

Як повідомлялося, 18-21 вересня Президент Володимир Зеленський разом з дружиною перебував з візитом у США, де відвідав Нью-Йорк і Вашингтон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-