У Оттаві розпочалася зустріч Зеленського й Трюдо

У Оттаві розпочалася зустріч Зеленського й Трюдо

Укрінформ
В Оттаві розпочалася зустріч Президента України Володимира Зеленського з Прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, вони проведуть переговори віч-на-віч та у розширеному форматі.

Про це поінформувала пресслужба Офісу Президента, передає Укрінформ.

«Дякую за вашу підтримку з перших днів повномасштабної війни – це телефонні дзвінки, а також реальні кроки вашого уряду та всіх канадців. Дякую вашій прекрасній країні! Я хочу подякувати за те, що в цей важкий період ви прийняли українців, допомагаєте нам на полі бою – військова, фінансова, гуманітарна допомога. Дякую, що ви з нами, що ви стоїте заради нашої перемоги», – сказав глава Української держави.

Читайте також: Зеленський зустрівся з генерал-губернатором Канади

Зазначається, що Зеленський і Трюдо обговорять оборонні потреби України, подальшу фінансову та гуманітарну підтримку нашої держави, а також розширення можливостей для економічної та інвестиційної співпраці.

Президент України та Прем’єр-міністр Канади візьмуть участь у підписанні двосторонніх документів і зустрінуться з представниками ЗМІ.

Як повідомлялося, у Міноборони Канади заявили, що з початку повномасштабної російської агресії проти України літаки Збройних сил Канади доставили понад 6000 тонн призначеної для України військової допомоги.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-