Зеленський у Нью-Йорку провів зустріч із Нетаньягу

Зеленський у Нью-Йорку провів зустріч із Нетаньягу

Фото, відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський у штаб-квартирі ООН провів зустріч із прем’єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу.

Як передає власний кореспондент Укрінформу у Нью-Йорку, у вівторок він виступив на загальних дебатах Генеральної Асамблеї ООН та на саміті Цілей сталого розвитку, а також провів низку двосторонніх зустрічей.

"Цілеспрямовані переговори с Беньяміном Нетаньягу про нашу співпрацю, в тому числі у сфері цивільного захисту. Я повідомив йому про удари росіян по наших містах, портах та критичній інфраструктурі з використанням іранських безпілотників", - йдеться у повідомленні Глави держави у Твіттері.

Зеленський також зазначив, що сторони поділилися занепокоєнням щодо розширення військової співпраці між Росією та Іраном.

Цього самого дня на полях 78-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН відбулися зустрічі Володимира Зеленського з президентом Республіки Кенія Вільямом Руто і президентом Південно-Африканської Республіки Сирілом Рамафосою.

Як повідомляв Укрінформ, у Нью-Йорку у вівторок відкрилися загальні дебати в рамках тижня високого рівня 78-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН. Президент України перебуває з візитом у Нью-Йорку 18–20 вересня.

Читайте також: Зеленський про підтримку з боку Ізраїлю: Прем’єри різні, результат той самий

У середу Зеленський візьме участь у відкритих дебатах Ради Безпеки ООН щодо України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-