Економічний комітет рекомендує Раді звільнити Умєрова з ФДМУ

Економічний комітет рекомендує Раді звільнити Умєрова з ФДМУ

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань економічного розвитку рекомендує парламенту звільнити Рустема Умєрова з посади голови Фонду державного майна України.

Про це йдеться в рішенні комітету, оприлюдненому в картці проєкту постанови "Про звільнення Умєрова Рустема Енверовича з посади голови Фонду державного майна України" (№9678), повідомляє Укрінформ.

"За результатами розгляду, керуючись положеннями пункту 12 частини першої статті 85 Конституції України, народні депутати України – члени Комітету ухвалили рішення рекомендувати Верховній Раді України звільнити Умєрова Рустема Енверовича з посади голови Фонду державного майна України", – зазначається в документі.

Читайте також: До Ради надійшла заява Умєрова про звільнення з посади голови Фонду держмайна

Як повідомляв Укрінформ, 3 вересня Президент Володимир Зеленський заявив, що впродовж тижня запропонує парламенту звільнити Олексія Резнікова з посади міністра оборони і призначити на відповідну посаду чинного голову Фонду державного майна Рустема Умєрова. 4 вересня до Верховної Ради надійшла заява Умєрова про звільнення з посади голови Фонду держмайна України.

Умєров – український політик і бізнесмен кримськотатарського походження. Народний депутат ІХ скликання, обраний до Верховної Ради від політичної партії "Голос", упродовж 2019 – 2022 років. Він очолює Фонд державного майна з 7 вересня 2022 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-