Зеленський: Війна розділила людей на тих, хто за Україну та тих, хто проти

Зеленський: Війна розділила людей на тих, хто за Україну та тих, хто проти

Укрінформ
Розв'язана Росією в Україні війна чітко розділила людей та політиків не за приналежністю до тієї чи іншої політичної сили, а за тим, підтримують вони країну чи проти неї.

Про це Президент Володимир Зеленський сказав в інтерв’ю Наталії Мосійчук, повідомляє Укрінформ.

«У мене позиція системна по парламентаріях. Якщо є будь-який доказ (корупції чи зради - ред.). – і тут я вдячний журналістам за те, що вони виявляють, бо у мене немає часу на це. Війна розділила людей не на партії, так само про міста. Так само і місцева влада, війна розрідила людей на тих, хто за Україну і хто проти», - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський запропонує Раді прирівняти корупцію до державної зради

Він нагадав, що на початку повномасштабного вторгнення збирав на зустрічі представників усіх політичних сил та бізнесу та зазначав, що у всіх нині має бути одна мета – Україна. Тому необхідно спільно шукати можливості задля посилення нашої армії, працювати, аби державний бюджет поповнювався, аби не було фінансових дірок і щоб Україна вистояла, наголосив глава держави.

«І мені все одно, якого кольору (представником якої політичної сили є - ред. ) людина у парламенті, або якого кольору людина у Кабміні. Мені все одно, звідки він чи вона…. Всі сьогодні або синьо-жовті, а значить українські, або ніхто», - додав Президент.

Він зауважив, що зі зрадниками та хабарниками у владі нині розмова коротка: якнайшвидше позбавити мандата, звільнити. «А далі вже люди будуть самі розбиратися, коли будуть інші вибори. А зараз вибір один – Україна, і треба захистити, не дати її знищити», - сказав Зеленський.

Читайте також: Деякі енергетичні об’єкти повинні повернутися під контроль держави - Президент

Водночас Президент закликав українців до єднання заради перемоги, а також не влаштовувати свого роду «катувань» тих чи інших людей у соціальних мережах. «Є таке Фейсбук-катування. Є таке. Україна розділена у Фейсбуці і Україна об'єднана офлайн – ось що відбувається», - сказав глава держави та підкреслив, що не має претензій саме до цієї мережі, а йдеться про ситуацію у соціальних мережах загалом.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський пообіцяв ініціювати перед парламентом прирівняти корупцію до державної зради під час дії режиму воєнного стану.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-