Ваша стійкість і рішучість надихають усіх нас: Санду привітала Україну з Днем Незалежності

Ваша стійкість і рішучість надихають усіх нас: Санду привітала Україну з Днем Незалежності

Укрінформ
Президентка Молдови Мая Санду привітала Україну з Днем Незалежності та висловила свою підтримку.

Про це вона написала у соцмережі Х (колишній Твіттер), передає Укрінформ.

«Сьогодні, коли Україна святкує свій День Незалежності, ми підтримуємо вас як ніколи твердо. Ваша стійкість, рішучість і непохитна відданість свободі надихають усіх нас. Разом, у спільній вірі в демократію та європейське майбутнє, ми рухаємося вперед. Слава Україні!», - наголосила вона.

Міністр закордонних справ та євроінтеграції Молдови Ніку Попеску у День Незалежності України також відзначив стійкість та мужність українців, подякувавши їм за захист у тому числі Молдови від несправедливої війни Росії.

«Цього дня ми підтверджуємо нашу незмінну підтримку та відданість суверенітету, незалежності та територіальній цілісності України у її міжнародно визнаних кордонах. Молдова сьогодні перебуває поза військовою небезпекою завдяки мужності та стійкості української армії, за що ми їй вдячні. Ми й надалі надаватимемо Україні всіляку допомогу як на двосторонній основі, так і в рамках міжнародних організацій. Ми надсилаємо нашим сусідам та друзям найкращі побажання миру та процвітання. З Днем Незалежності України!», — йдеться у повідомленні Попеску.

Читайте також: Лідери ЄС вітають Україну з Днем Незалежності

Як відомо, 24 серпня Україна святкує 32-у річницю Незалежності.

День Незалежності України - щорічне свято в Україні, яке відзначають 24 серпня з нагоди ухвалення у 1991 році Акта проголошення незалежності України. Цей документ, ухвалений позачерговою сесією Верховної Ради УРСР, проголосив створення самостійної української держави.

Фото: tv8.md

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-