Американське лідерство життєво важливе не лише для України - Зеленський

Американське лідерство життєво важливе не лише для України - Зеленський

Укрінформ
Американське лідерство життєво важливе не лише для свободи в Україні, а й у світі.

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

Джерело: ОП

«Сьогодні мав нагоду ще раз подякувати всім, хто у Сполучених Штатах Америки допомагає Україні захищати свободу: обом партіям, Конгресу, Президенту Байдену, кожній американській родині та спільноті. Американське лідерство справді життєво важливе. І не лише для свободи в нашому регіоні – це глобальні речі», - зазначив він.

Глава Української держави повідомив, що на зустрічі з членом Республіканської партії Крістофером Крісті, говорили про те, «наскільки важливо посилювати підтримку свободи, підтримку демократії».

Читайте також: Зеленський зустрівся з кандидатом у президенти США від Республіканської партії

Зеленський подякував Крісті за те, що він «із тих людей, хто прагне бачити ситуацію на власні очі», адже американський політик розпочав свій візит в Україну з відвідання Бучі.

«Там бачиш повністю, що несе Україні та всій Європі, усьому вільному світу російська агресія», - резюмував Президент України.

Як повідомлялося, один із претендентів на номінацію на президентську посаду від Республіканської партії США, ексгубернатор Нью-Джерсі Кріс Крісті в п’ятницю, 4 серпня, прибув із неоголошеним візитом до України.

Під час візиту в Україну Крісті відвідав міста на Київщині, що постраждали в результаті наступу російських військ на початку повномасштабного вторгнення, зокрема Бучу, а також зустрівся з Президентом України Володимиром Зеленським.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-