Зеленський зустрівся з кандидатом у президенти США від Республіканської партії

Зеленський зустрівся з кандидатом у президенти США від Республіканської партії

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із членом Республіканської партії, ексгубернатором штату Нью-Джерсі Крістофером Крісті.

Як передає Укрінформ, про це глава держави написав у Телеграм.

"Провів зустріч із членом Республіканської партії, ексгубернатором штату Нью-Джерсі Крістофером Крісті. Дуже важливо, що цей візит в Україну пан Крісті почав із відвідання Бучі, щоб на власні очі побачити, яку загрозу російська агресія становить для свободи та всіх у світі", - розповів Президент.

Він висловив вдячність усім американцям, кожному й кожній, за життєво важливу підтримку.

"Впевнені, що цю російську війну проти свободи завершимо нашою перемогою – перемогою вільного світу, перемогою демократії, перемогою свободи", - наголосив Зеленський.

Як зазначається на сайті Президента, глава держави відзначив важливість подальшого посилення допомоги з боку партнерів для надійного захисту від російського ракетного терору та успішного звільнення тимчасово окупованих українських територій.

«Я також хотів би щиро подякувати вам і вашим колегам, зокрема Конгресу. Ми вдячні за двопартійну підтримку, яка для нас є надзвичайно вагомою. Ми дуже вдячні Президенту Байдену та його адміністрації. Украй важливо, що вся ваша країна, усі американці – на боці правди та демократії, і вони переконані в перемозі України», – наголосив Президент.

За його словами, США є лідером серед країн, які надають підтримку Україні: на полі бою – для наших Збройних сил, і, звичайно, у фінансовому секторі, що також є потужною підтримкою.

Зі свого боку Крістофер Крісті розповів, що хотів на власні очі побачити, що відбувається в Україні, й поділитися отриманою інформацією з американським суспільством, яке надзвичайно підтримує Україну.

Читайте також: Зеленський зустрівся з адміністраторкою USAID - про що говорили

Як повідомлялося, один із претендентів на номінацію на президентську посаду від Республіканської партії США, ексгубернатор Нью-Джерсі Кріс Крісті в п’ятницю прибув із неоголошеним візитом до України.

Під час візиту в Україну Крісті відвідав міста на Київщині, що постраждали в результаті наступу російських військ на початку повномасштабного вторгнення, зокрема Бучу.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-