Єрмак обговорив українську Формулу миру із головним радником президента Бразилії

Єрмак обговорив українську Формулу миру із головним радником президента Бразилії

Укрінформ
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак за дорученням глави держави провів телефонну розмову з головним радником Президента Бразилії Селсо Аморімом, з яким обговорив низку важливих питань.

Про це повідомляє пресслужба ОП, передає Укрінформ.

Як зазначається, керівник ОП наголосив, що Україна продовжує активну роботу над імплементацією Формули миру Президента Володимира Зеленського та підготовкою Глобального саміту миру.

"Андрій Єрмак зауважив, що наша країна готова обговорювати відповідні питання з усіма державами, які насправді поважають міжнародне право й Статут ООН, принципи суверенітету й територіальної цілісності", - йдеться у повідомленні.

Єрмак також розповів співрозмовнику про підготовку чергової зустрічі радників із національної безпеки лідерів держав щодо реалізації ініціатив України з відновлення сталого та справедливого миру на основі поваги до Статуту ООН і міжнародного права.

За його словами, українська сторона активно працює над залученням до цих зустрічей якомога ширшого кола учасників.

Читайте також: Єрмак обговорив з представником президента Кореї українську Формулу миру

Співрозмовники домовилися продовжувати конструктивний діалог.

Як повідомляв Укрінформ, на зустрічі керівника ОП з послами та представниками дипломатичних місій, акредитованих в Україні обговорювалася реалізація Формули миру Володимира Зеленського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-