Виставка IDEF є важливим елементом презентації України під час війни - посол Боднар

Виставка IDEF є важливим елементом презентації України під час війни - посол Боднар

Відео
Укрінформ
Представлення продукції оборонних компаній України на IDEF -2023 відкрило нові перспективи постачання, спільного виробництва створення нових видів озброєнь, зокрема в співпраці з турецькими компаніями.

Про це в коментарі Укрінформу за результатами роботи на міжнародній виставці IDEF-2023 у Стамбулі сказав Надзвичайний та Повноважний Посол України в Туреччині Василь Боднар.

«Українські компанії, особливо приватний сектор, широко представлені на виставці IDEF-2023, вони пропонують великий спектр українського оборонно-промислового комплексу продукції від бронетехніки, радіолокаційних станцій до «Нептуна» і «Богдани». Для нас це дуже важливий елемент презентації України під час війни. Наша військова техніка підтверджує свою високу боєздатність в бойових умовах і це дуже сильний елемент промоції України за кордоном, незважаючи на трагедію війни», - сказав Боднар.

Читайте також: На оборонній виставці у Стамбулі представили безпілотний катер-камікадзе

Посол наголосив на тому, що ринок зброї завжди буде залишатися одним з ключових для технологічно-розвинутих країн, такою країною зокрема є й Україна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-