Україна зберігатиме найвищий темп міжнародної роботи, аби відновити мир - Президент

Україна зберігатиме найвищий темп міжнародної роботи, аби відновити мир - Президент

Відео
Укрінформ
Україна буде зберігати найвищий темп міжнародної роботи на всіх рівнях, аби відновити мир у країні.

Як передає Укрінформ, про це Президент України Володимир Зеленський повідомив у відеозверненні.

Відео: Zelenskiy/Official

"Вже за 15 днів липня були переговори, зустрічі, заходи з лідерами Сполучених Штатів, Великої Британії, Франції, Німеччини, Нідерландів, Туреччини, Чехії, Польщі, Словаччини, Болгарії, Литви, Швеції, Португалії, Іспанії, Канади, Австралії, Нової Зеландії, Південно-Африканської Республіки, Гвінеї-Бісау… Генсек НАТО Столтенберг, Президент Європейської Ради Мішель, Президентка Єврокомісії фон дер Ляєн, Вселенський Патріарх Варфоломій… Звернення до студентської спільноти Аргентини, спілкування з найбільшими і найбільш перспективними американськими інвесторами та керівниками компаній". - сказав Зеленський.

Він нагадав, що сьогодні до нашої країни з візитом прибув Президент Республіки Корея Юн Сок Йоль. Зеленський також наголосив, що зараз, коли від глобальної підтримки України залежить швидкість завершення війни, держава робить все можливе, щоб така підтримка була максимально інтенсивною.

Читайте також: РФ намагається створити світ, де не має значення не тільки свобода, а й людина - Зеленський

"І ми будемо зберігати найвищий темп міжнародної роботи на всіх рівнях, щоб відновити мир для всієї нашої землі та для всіх наших людей. І я вдячний усім нашим партнерам – кожному лідеру, кожному політику, громадському діячу, кожній країні, – які дійсно підтримують нас у тому, що тільки повне звільнення всієї нашої української території дозволить повернути повну силу міжнародному порядку, заснованому на правилах", - підкреслив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, президент Південної Кореї Юн Сок Йоль прибув в Україну з неоголошеним візитом. Разом із дружиною він відвідав Бучу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-