Брінк звернулася до українців на 500-й день вторгнення Росії: Знаю, Україна переможе

Брінк звернулася до українців на 500-й день вторгнення Росії: Знаю, Україна переможе

Відео
Укрінформ
Посол США в Україні Бріджит Брінк з нагоди 500 днів повномасштабного вторгнення Росії звернулася до українців і наголосила, що Сполучені Штати підтримуватимуть Україну і надалі.

Про це дипломат написала у Твіттері, передає Укрінформ.

«Сьогодні минає 500 днів, відколи Росія розпочала своє неспровоковане повномасштабне вторгнення в Україну. За ці 500 днів агресивна війна Кремля завдала українцям незмірного болю - тисячі загиблих, у тому числі понад 500 дітей, тисячі незаконно вивезених до Росії та мільйони вимушених переселенців», - сказала Брінк у відеозверненні.

Відео: Твіттер Бріджит Брінк

За її словами, за ці 500 днів світ був вражений хоробрістю та стійкістю українського народу – його натхненним керівництвом, вправними Збройними силами і рятувальниками, невтомними волонтерами і простими людьми, які у надзвичайний спосіб роблять свій внесок у спільну справу.

Вона наголосила, що упродовж 500 днів Сполучені Штати та союзники і партнери згуртувалися, щоб підтримати Україну у скрутний для неї час.

Читайте також: Зеленський відвідав Зміїний та вшанував українських героїв

«І ми не послабимо цих зусиль. Ми будемо разом з вами, поки ви боретеся за повернення своєї землі і прагнете правосуддя за звірства та воєнні злочини, скоєні на українській землі. І попри постійні зусилля Росії, спрямовані на руйнування, ми будемо з вами, щоб допомогти Україні відновитися. І я знаю, як і ви, що Україна - і свобода - переможе. Слава Україні!» - заявила Брінк.

Як повідомлялося, 24 лютого 2022 року Росія розпочала неспровоковане повномасштабне вторгнення в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-