На злодії шапка горить: у ОП відреагували на заяви росіян, що Україна планує теракт на ЗАЕС

На злодії шапка горить: у ОП відреагували на заяви росіян, що Україна планує теракт на ЗАЕС

Укрінформ
Російські посадовці мають проблеми з логікою, адже саме Росія наразі контролює Запорізьку атомну електростанцію, замінувала там усе, випалює тимчасово окуповані території й атакує українські об’єкти критичної інфраструктури.

Про це написав радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк у Твіттері, коментуючи звинувачення росіян України у планах здійснити теракт на ЗАЕС, передає Укрінформ.

«На російському злодії і шапка завжди горить. Класика ж. Розумію, що з логікою у сучасних російських чиновників катастрофа, але все-таки, хто контролює ЗАЕС, хто замінував усе, хто випалює окуповані території, хто атакує об’єкти критичної інфраструктури України? А головне, хто засунув свою безумовно агресивну фізіономію на чужу територію», - наголосив Подоляк.

Як повідомлялося, у п’ятницю речниця російського МЗС Захарова цинічно звинуватила Україну у підготовці можливого теракту на контрольованій росіянами ЗАЕС,

Читайте також: Росіяни зменшують свою присутність на ЗАЕС - розвідка

4 березня 2022 року РФ окупувала ЗАЕС. 22 червня 2023 року Президент Володимир Зеленський заявив про плани Росії влаштувати теракт на Запорізькій АЕС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-