Єрмак прокоментував звинувачення у нібито співпраці з ФСБ

Єрмак прокоментував звинувачення у нібито співпраці з ФСБ

Укрінформ
Перші повідомлення про начебто співпрацю керівника Офісу Президента з ворогом з’явились в анонімних Телеграм каналах, які веде ФСБ.

Про це зазначив керівник ОП Андрій Єрмак у проєкті Дмитра Комарова «Рік. За кадром. Офіс Президента», повідомляє Укрінформ.

«Я завжди за пряму розмову, і якщо брати мову фактів, вперше натякання на «агент Росії», «ФСБ», вони з’явились під час моєї роботи, де я представляв Україну в Нормандському форматі. Я був дуже важкий для них перемовник. І сьогодні вже наше СБУ про це говорить, що вперше ця інформація, яку, на жаль, потім підхопили і деякі українські політики, це в першу чергу виникли в анонімних Телеграм-каналах, які, як сьогодні доводить наше СБУ і розвідка, вони ведуться російським ФСБ. Навіть мені смішно про це чути, тому що рівень людей, з якими я спілкуюсь сьогодні - і з керівниками розвідок наших партнерів американців, британців, - і як ви розумієте, якби до мене у цих людей було хоч отаке запитання, то безумовно все було б по-іншому», - заявив Єрмак.

Читайте також: Українські захисники у полоні втрачали до 60 кілограмів ваги - Єрмак

Він відзначив, що багато чуток і фейків розповсюджується про нього та його родину, однак потрібно аналізувати і пам’ятати про російську пропаганду, яка працює нонстоп.

«Треба завжди аналізувати, порівнювати, тому що ми живемо в інформаційному полі, коли гігантська машина російської пропаганди працює нон-стоп. Вона працює не тільки на Україну, вона працює на увесь світ. І сьогодні вона закидає якісь моменти кожного дня, щоб ми боялися, щоб ми перестали вірити, щоб нас посварити з партнерами, але кожного разу треба самим робити висновки», - закликав Єрмак.

Читайте також: Коаліція винищувачів налічує уже вісім країн – Єрмак

Як повідомляв Укрінформ, 25 травня керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів телефонну розмову з колишнім генсеком НАТО Андерсом Фогом Расмуссеном, який є співкоординатором Міжнародної експертної групи з розробки рекомендацій щодо безпекових гарантій для України.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-