Зеленська обговорила з президентом Кореї потребу у засобах ППО

Зеленська обговорила з президентом Кореї потребу у засобах ППО

Фото
Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська обговорила із президентом Республіки Корея Юн Сок Йолем потребу у засобах ППО та техніки для розмінування.

Як передає Укрінформ, про це Зеленська написала у Фейсбуці.

«Розпочала візит до Республіки Корея для участі в конференції «Азійське лідерство» із зустрічі з Президентом країни Юн Сок Йолем», - зазначила Зеленська.

Перша леді подякувала за підтримку формули миру Президента України Володимира Зеленського – її пункти стали основою «Принципів Статуту ООН, що лежать в основі всеохоплюючого справедливого та сталого миру в Україні», ухвалених недавно Генасамблеєю за активної участі Республіки Корея.

Читайте також: Зеленська у Сеулі зустрілася із президентом Південної Кореї

«Нині нам потрібна ще й допомога технологіями, якими славиться країна. Разом із першою віце-прем’єр-міністеркою – міністеркою економіки України Юлією Свириденко та заступником керівника Офісу Президента Ростиславом Шурмою обговорили з Президентом потребу у засобах ППО, щоб припинити ракетний тероризм країни-агресора. Потребуємо також засобів, щоб розміновувати ті пастки, які Росія залишила на нашій території, та медичного обладнання – щоб рятувати тих, кого нападникам вдалося поранити», - наголосила Зеленська.

Вона підкреслила, що цінує те, що Корея готова захищати порушення міжнародного права разом з Україною.

Як повідомляв Укрінформ, перша леді України виступить 17 травня під час відеовключення з промовою на австрійському фестивалі цифрових технологій та медіа 4Gamechangers.

Фото: Олена Зеленська/Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-