Повне нехтування міжнародними нормами: Санду відреагувала на нічний обстріл Києва

Повне нехтування міжнародними нормами: Санду відреагувала на нічний обстріл Києва

Укрінформ
Президент Молдови Мая Санду, коментуючи нічний обстріл Києва в ніч на 16 травня, заявила, що він є ще одним нагадуванням про зневажливе ставлення росії до міжнародних норм.

Про це вона написала у Твіттері, передає Укрінформ.

«Стривожена черговою жахливою атакою на Київ. Безжалісний напад росії на цивільне населення є нагадуванням про її повне нехтування міжнародними нормами. Європейські лідери збираються в Ісландії, щоб засудити цю жорстоку війну і притягнути винних до відповідальності», – зазначила Санду.

Як повідомляв Укрінформ, за попередніми даними, в ході ворожої нічної атаки на Київ падіння уламків ракет зафіксовано у п'яти районах. Переважна більшість ворожих цілей у повітряному просторі столиці була виявлена і знищена.

Читайте також: Посол США після нічної атаки на Київ подякувала за роботу ППО

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що у Соломʼянському районі троє людей постраждали внаслідок ракетної атаки російських військ.

4-й саміт глав держав та урядів Ради Європи відбудеться 16-17 травня 2023 року в столиці Ісландії Рейк’явіку. Саміт буде присвячений основним цінностям Ради Європи та підтримці України через конкретні заходи, спрямовані на досягнення справедливості для жертв російської агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-