Італія робить ставку на перемогу України - Мелоні

Італія робить ставку на перемогу України - Мелоні

Укрінформ
Голова Ради міністрів Італійської Республіки Джорджа Мелоні сказала, що Італія робить ставку на перемогу України та продовжуватиме надавати військову підтримку. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє TG24.

"Ми продовжуватимемо надавати підтримку, зокрема військову, щоб Україна могла вступити в переговори з твердою позицією. Це важливо, тому що миру неможливо досягти позицією капітуляції", - заявила прем'єр-міністр після зустрічі з українським Президентом Володимиром Зеленським.

Читайте також: Зеленський в Італії: Є дуже важливі рішення щодо захисту нашого неба

"Ми ніколи не забудемо, що Україна є жертвою жорстокої агресії", - додала Мелоні.

"Жодного несправедливого миру Україні не можна нав'язувати", - зазначила італійський прем'єр.

Окрім того, Мелоні по завершенні зустрічі з українським Президентом Володимиром Зеленським заявила, що Італія підтримує народ України.

Читайте також: Зеленський обговорив із Президентом Італії підтримку України й тиск на росію

"В Італії дуже чітка позиція підтримки наших союзників та українського народу, а також темп, який ми задали у наших відносинах, свідчать про прихильність та важливість, яку ми надаємо нашим відносинам", - сказала Мелоні.

Як повідомляв Укрінформ, 13 травня Президент України Володимир Зеленський прибув до Італії для зустрічі з президентом країни Серджо Маттареллою, премʼєр-міністром Джорджею Мелоні та Папою Римським Франциском. Зеленський назвав цей візит важливим для перемоги України.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-