Зеленський зустрівся із головою Ради міністрів Італії

Зеленський зустрівся із головою Ради міністрів Італії

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський зустрівся у ході візиту в Італію з Головою Ради міністрів Італійської Республіки Джорджею Мелоні.

Офіційна церемонія зустрічі транслювалася наживо на сторінці Офісу глави Української держави у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Так, після привітання та рукостискання Зеленський привітався з італійськими посадовцями, а Мелоні - з українською делегацією.

Читайте також: Зеленський зустрівся з президентом Італії

Прем'єр-міністр Італії Джорджія Мелоні заявила, що рішуче підтримує військову та іншу допомогу Україні.

Опісля український лідер попрямував до кабінету прем’єр-міністра в палаці Кіджі. Мелоні та Зеленський обійнялися у дворику палацу, перш ніж вирушили на переговори за закритими дверима.

Точний розклад візиту Зеленського не було оприлюднено з міркувань безпеки, а у Ватикані підтвердили зустріч з Папою незадовго до того, як літак українського президента приземлився у Римі.

Як повідомляв Укрінформ, 13 травня Президент України Володимир Зеленський прибув до Італії для зустрічі з Президентом країни Серджо Маттареллою, Премʼєр-міністром Джорджею Мелоні та Папою Римським Франциском. Зеленський назвав цей візит важливим для перемоги України.

 Фото: RIPRODUZIONE RISERVATA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-