Єрмак обговорив із радником Байдена потреби українського війська та формулу миру

Єрмак обговорив із радником Байдена потреби українського війська та формулу миру

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак обговорив із радником Президента США з питань національної безпеки Джейком Салліваном ситуацію на фронті та потреби українського війська.

Про це повідомляє пресслужба ОП, передає Укрінформ.

Як зазначається, телефонна розмова відбулася "за дорученням Президента України та в межах діалогу, що триває з міжнародними партнерами".

Зокрема, Єрмак поінформував співрозмовника про поточну ситуацію на фронті, підготовку підрозділів Сил оборони до визволення українських територій, а також про нагальні потреби українського війська.

Сторони також обговорили формулу миру, ініційовану Президентом Володимиром Зеленським.

Керівник ОП подякував усій команді Президента США Джозефа Байдена, обом палатам Конгресу та дружньому американському народові за послідовну всебічну підтримку України в боротьбі з державою-агресором заради збереження свободи, поваги до міжнародного права та відновлення справедливого миру у Європі та світі.

Читайте також: Байден і Зеленський спілкуються регулярно й часто – Білий дім

Як повідомлялося, напередодні Президент Володимир Зеленський провів зустріч із делегацією американського штату Юта у складі представників бізнесу й благодійних організацій, очолюваною президентом місцевого Сенату Стюартом Адамсом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-