Джапарова розпочала візит до Індії

Джапарова розпочала візит до Індії

Укрінформ
Перша заступниця міністра закордонних справ Еміне Джапарова розпочала дводенний візит до Індії.

Про це Джапарова повідомила у Твіттері, передає Укрінформ.

"Рада відвідати Індію – землю, яка дала життя багатьом мудрецям, святим та гуру. Сьогодні Індія хоче бути Вішвагуру - всесвітнім учителем та арбітром. У нашому випадку ми маємо дуже чітку картину: агресор проти безневинної жертви. Підтримка України – єдиний правильний вибір для справжнього Вішвагуру", - написала перша заступниця міністра.

Читайте також: Джапарова зустрілася із генсеком Ради Європи — говорили про наслідки російської агресії

Як повідомляла пресслужба МЗС, перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова 10-11 квітня здійснює візит до Індії.

Програма перебування в Нью-Делі передбачає зустрічі першої заступниці міністра закордонних справ України з державним міністром закордонних справ - державним міністром культури Індії Мінакаші Лекхі, заступником міністра закордонних справ Індії Санджаєм Вермою та заступником радника прем’єр-міністра Індії з питань національної безпеки Вікрамом Місрі.

Сторони обговорять посилення двосторонньої взаємодії, зокрема, проведення політичних консультацій, обмін візитами на високому та найвищому рівнях, відновлення роботи міжурядової українсько-індійської комісії з питань торговельної, економічної, наукової, технічної, промислової і культурної співпраці, а також шляхи активізації відносин між двома країнами в рамках всеохопного партнерства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-