Уряд призначив міністру освіти заступника з євроінтеграції

Уряд призначив міністру освіти заступника з євроінтеграції

Укрінформ
Кабінет Міністрів призначив Євгена Кудрявця на посаду заступника міністра освіти і науки з питань європейської інтеграції.

Про це повідомив у Телеграмі постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

«Кабінетом Міністрів України призначено: Кудрявця Євгена Володимировича заступником міністра освіти і науки України з питань європейської інтеграції; Запольську Наталію Михайлівну - державним секретарем Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України», - зазначив Мельничук.

Читайте також: Кабмін провів кадрові ротації — кого звільнили та призначили

Крім того, уряд призначив Сергія Захаріна заступником голови Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, звільнивши його з посади державного секретаря МОН.

Ігоря Яременка уряд призначив заступником державного секретаря Кабінету Міністрів, звільнивши його з посади заступника міністра у справах ветеранів з питань європейської інтеграції.

Читайте також: Міносвіти цьогоріч очікує на 224 тисячі вступників у виші

Водночас уряд звільнив Віру Рогову з посади заступника міністра освіти і науки, Олену Спіріну - з посади держсекретаря Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості, Анатолія Куцевола - з посади заступника держсекретаря КМУ.

Кабмін також тимчасово поклав виконання обов’язків заступника голови Національної служби здоров’я з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації на Олександра Рябця.

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-