Україні треба припинити концентруватися на виборах у США – Помпео

Україні треба припинити концентруватися на виборах у США – Помпео

Укрінформ
Україні треба припинити концентруватися на виборах у Сполучених Штатах, до яких лишається ще півтора року.

Про це заявив колишній державний секретар США Майк Помпео в інтерв’ю Європейській правді, повідомляє Укрінформ.

«У США живуть 330 млн людей. Але кожен закон, який США досі ухвалювали, каже: потрібна підзвітність витрат, потрібно, щоб ми переконалися, що гроші дійдуть туди, куди необхідно, що всі країни беруть у цьому участь, а ресурси використовуються коректно. Але поза тим, я впевнений, що ми будемо продовжувати (підтримувати Україну)», - сказав він.

Помпео підкреслив, що Україні варто концентруватися на тому, що можна змінити для українського народу, для українців, зокрема розпочати реформи, які приведуть американських інвесторів.

«А вам треба припинити концентруватися на виборах у США, до яких лишається ще півтора року. Бо від українського керівництва ми очікуємо, що воно продовжить робити те, що робило досі, буде демонструвати готовність і надалі битися за ваш суверенітет. І якщо це збережеться, то збережеться і підтримка України по всьому світу», - зазначив ексдержсекретар.

Президентські вибори у США відбудуться наступного року.

Читайте також: Зеленський на зустрічі з Помпео: США разом з Україною вже понад рік борються за спільні цілі

Майк Помпео обіймав посаду державного секретаря США у 2018-2021 роках при адміністрації Дональда Трампа. Також рік очолював ЦРУ Сполучених Штатів.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-