Десантіс змінив риторику стосовно України й назвав путіна воєнним злочинцем

Десантіс змінив риторику стосовно України й назвав путіна воєнним злочинцем

Укрінформ
Імовірний кандидат у президенти США від республіканців, губернатор Флориди Рон Десантіс змінив свою риторику щодо ситуації в Україні, назвавши путіна воєнним злочинцем, якого необхідного притягнути до відповідальності.

Про це Десантіс сказав в ефірі шоу «Пірс Морган без цензури»  на телеканалі Fox Nation, повідомляє Укрінформ із посиланням на The New York Post.

«Тепер Десантіс стверджує, що росія зробила помилку, коли вдерлася в Україну, а також захопила Крим у 2014 році, і вона не зможе перемогти у війні», - зазначає видання.

Десантіс також розкритикував російського диктатора путіна, назвавши його «невдахою з автозаправної станції з купою ядерної зброї».

Повне інтерв’ю з губернатором Флориди вийде на телеканалі Fox Nation у четвер.

Читайте також: Трамп втрачає підтримку лідерів Республіканської партії на місцях

Як повідомлялося, минулого тижня Рон Десантіс дав письмову відповідь ведучому Fox News Такеру Карлсону. Він, зокрема, зазначив, що заглиблення в «територіальну суперечку» між Україною і росією не відповідає «життєво важливим національним інтересам» США. Це твердження різко розкритикували високопоставлені республіканці, в тому числі сенатори Ліндсі Грем і Марко Рубіо.

У новому інтерв’ю Десантіс визнав, що раніше неправильно характеризував ситуацію в Україні.

Фото: EPA-EFE/DAN ANDERSON

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-