Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Боротьбу треба продовжувати. На різних фронтах

Боротьбу треба продовжувати. На різних фронтах

Блоги
Укрінформ
Перше відрядження, перша подорож до Львова, з часу повномасштабного вторгнення. Ніби щось з минулого життя.

Тепла зустріч з молодими лідерами Української академії лідерства й чітке розуміння, що боротьбу треба продовжувати. Продовжувати на різних фронтах. Й освітній фронт – не виняток. Бо це наше майбутнє, це про сенс нашої боротьби.

Поговорили про комунікації у час війни. Розглянули активний і пасивний доступ до інформації під час воєнного стану як функції державного управління. Обговорили проактивність державних органів у комунікаціях та політику важливості внутрішньої та зовнішньої комунікації #OneVoice, особливо у воєнний час. Розібрали успішний креативний кейс у державних комунікаціях UkraineNOW & Ukraine is Fighting NOW.

Студенти мали можливість також подискутувати про державне управління, ефективність комунікації посадових осіб, відкрите врядування…

Завжди цікаво спостерігати за ходом думок майбутніх лідерів. Пишаюся, що для кожного студента залишаються невід’ємні цінності академії, серед яких, «Творимо себе – творимо Україну! Кожне завтра розпочинається вже сьогодні».

Мала нагоду познайомитися з Martin Poliačik. Дякую за запрошення. З радістю готова поділитися успішними кейсами, які нам вдалося реалізувати з командою в Україні!

Дякую команді академії Andriy Zelinskyy, Roman Tychkivskyy, Євгенія Матейчук, Liubomyr Shymkiv, Катерина Черевко, Дмитро Сиротюк та усім, усім за організацію та продовження навчання нашої молоді в Україні під час війни. І за теплу зустріч.

Далі буде…

Україна переможе! Героям слава!
#StandWithUkraine #ДякуюЗСУ
#UkraineisFightingNow
#UkraineNOW

Роксолана Стадник
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-