«Не там шукаєте ворогів»: МЗС відреагувало на заяви грузинської влади

«Не там шукаєте ворогів»: МЗС відреагувало на заяви грузинської влади

Укрінформ
Міністерство закордонних справ категорично відкидає інсинуації грузинської влади щодо підготовки Україною державного перевороту в Грузії.

Про це заявив речник МЗС України Олег Ніколенко у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Він зазначив, що впродовж останніх кількох днів прем’єр-міністр та керівництво парламенту Грузії зробили низку недружніх до України заяв. Зокрема, майже дослівно повторюючи тези російської пропаганди, представники грузинської влади звинуватили Україну в підготовці державного перевороту у Грузії, втягуванні її у війну з росією, надсиланні сил для розпалювання громадянської війни, вказав Ніколенко.

«Ми категорично відкидаємо подібні інсинуації, які не мають нічого спільного із реальністю. Не там шукає ворога грузинська влада», - підкреслив речник МЗС.

У міністерстві переконані, що заяви грузинських політиків не зможуть похитнути міцні відносини дружби українського та грузинського народів.

Читайте також: Саакашвілі заявив, що йому загрожує поліорганна недостатність

“Ми високо цінуємо підтримку грузинів в той час, коли українці борються за свою незалежність. Зі свого боку Україна була і залишатиметься другом грузинського народу, якому бажаємо не зупинятися в розбудові європейського майбутнього”, - додав Ніколенко.

Як повідомлялося, 12 березня прем’єр Грузії Іраклі Гарібашвілі звинуватив українських політиків у втручанні у внутрішні справи Грузії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-